Boka personlig tränare

Boka personlig träning:

Vill du boka personlig tränare fyller du i formuläret nedan och skriver “boka PT” – helt kostnadsfritt första gången! Fyll i om du har några särskilda önskemål kring din träning. Efter att du fyllt i formuläret hör vi av oss inom 48 timmar med en ledig tid för dig.

Boka gruppträning:

Vill du boka in dig på någon av våra gruppträningar? Fyll i formulären nedan och skriv “Boka Gruppträning”. Fyll i vilken gruppträning du önskar anmäla dig till, kom ihåg att anmälan är bindande och faktura skickas ut i samband med anmälan. Villkor bifogas i bekräftelse mejlet du får från oss.

Well365 IconWell365

Stålgatan 8 Uppsala, Knivsta

5,0 48 reviews

 • Avatar karin Hansson ★★★★★ för 3 veckor sedan
  Kirsten har hjälpt mig mycket. Med flera nya träningsövningar och med massage och rörlighetsträning och även det mentala tänkandet och hitta ro och andning i min träning. Hon har verkligen ett helhetstänk. Hon är duktigt ,trevlig och supergullig. … More Kan verkligen rekommendera henne.
 • Avatar anna nyqvist ★★★★★ för 3 veckor sedan
  Har tränat med Kirsten, helt fantastisk PT! En riktig stjärna som är påläst på kroppen och det märks verkligen att hon brinner för sitt yrke och att arbeta med människor. Hon har ett lugn som smittar av sig samtidigt som hon är fylld av … More energi och jätte duktig på att coacha och få en att orka det lilla extra. Jag kan varmt rekommendera henne!
 • Avatar Markus Gustafsson ★★★★★ för 4 veckor sedan
  Otroligt proffsiga och trevliga! Får en riktig energikick varje gång. Rekommenderar starkt att träna med Well365!!
 • Avatar Elisabet Tiljander ★★★★★ för en månad sedan
  Jag har tränat med Kirsten i en 8 veckors gruppträning, fokus på rörlighet mm. Det har varit toppen, längtat till varje onsdag. Nu har jag Kirsten som min PT och kan inte ha hittat någon bättre. Glad, positiv, peppar en, lyssna och vill … More verkligen hjälpa mig. Känner mig alltid glad efter vårat pass. Rekommenderar Kirsten till alla
 • Avatar Olof Wallin ★★★★★ för en månad sedan
  Jag har fått hjälp i min träning av Thomas. Han hjälpte mig att hitta övningar och guida rätt i rörelser för att stärka upp främst bål/ben. Områden som jag behöver utveckla, men haft svårt att hitta lämplig träning till. Med denna hjälp … More har jag redan blivit starkare, men har även en bra väg framåt jag kan jobba vidare med själv. Det har varit kanon att få denna guidning och inspiration!