Personlig träning efter dina mål

Personlig träning handlar om att lägga upp en individuell plan för just dig. Vi på Well365 startar alltid med en kostnadsfri konsultation på 55 minuter för att gå igenom mål, eventuella hinder, skador samt en rörlighets analys. Därefter ser vi över en plan på hur träningen ska läggas upp och vilka utvärderingsmetoder som kommer vara lämpliga för att följa upp planen.

Vi lägger mycket vikt vid att göra träningen rolig och se till att detta ska vara något som varar på sikt. Därför är glädjen till träningen och att få det funka med övriga livet väldigt viktig. Beroende på mån av tid och träningsform hittar vi något som passar dig och din livssituation bäst. På sikt kan vi säkerställa att denna investering i personlig träning kommer att gynna dig i framtiden utöver de effekter som uppnås i gymmet i form av viktnedgång, ökad energi, rörlighet osv.

Vi är mån om att alla våra tränare har en gedigen utbildning och erfarenhet inom personlig träning för att kunna säkerställa den absolut bästa service mot dig som privatperson eller företag.

Personlig träning Uppsala

Referenser personlig tränare Uppsala

Vill du ha referenser av personlig tränare i Uppsala och ta reda på vad både privatpersoner och företag tycker om Well365 så kan du läsa våra recensioner nedan eller se omdömen via Google Reviews.

Omdömen personlig träning av privatpersoner

Nina Tiberg

“För drygt tre år sen fick jag PT-timmar i present av min man då jag hade börjat få problem med rygg, nacke och huvudvärk. Jag valde Thomas som PT med hans mycket breda kompetens som hjälpte mig att bli i princip problemfri och min känsla inför styrketräning gick från dötrist till verklig träningsglädje.
Thomas är väldigt kunnig och påhittig tränare och har anpassat träningen efter min dagsform följd av graviditet, sömnbrist, nack- och ryggbesvär. Jag ser alltid fram emot våra pass och vi har otroligt kul!
Jag har nått flera mål med stöd och coaching från Thomas, bland annat har jag klarat av en Svensk klassiker, flera PB i marklyft och nu siktar vi på att kunna göra chins. Dessutom har jag fått en helt annat energi och ork för att driva eget företag och vara småbarnsförälder.

Nina Tiberg, advokat “

Frida Bällgren

Innan jag började träna med Fredrik tränade jag mest kondition. Jag var snabb i löpspåret men det var svårt att se slående resultat både prestations- och kroppsmässigt. Fredrik introducerade basövningar i gymmet och jag blev snabbt starkare vilket visade sig både på vikterna på skivstången och på kroppen, men framförallt sköt min träningsmotivation i höjden. Nu har jag tränat med Fredrik till och från i flera år och förutom att han hjälper mig individualisera min träning med övningar som passar mig och fokuserar på områden där jag behöver bli starkare så bidrar mötena enormt till min träningsmotivation. Som tränare anpassar Fredrik träningen efter ens egna preferenser men trycker också på vikten av övningar som man ofta skippar själv. Vi pratar ofta om att hälsa är en helhet av vanor, kost och träning, och Fredrik hjälper mig få ordning på alla delar. Jag mår aldrig så bra som när jag har kontroll över min hälsa.

Viktoria Ahlbom

Jag har tränat med Fredrik 2 ggr/vecka i drygt ett år och inte missat ett enda tillfälle. Målet med min träning är att komma i mitt livs bästa form, ta hand om arbetsrelaterade förslitningar i axlar och rygg, och få både fysisk och mental styrka och energi. Så klart går det hela hand i hand med sundare matvanor. Fredrik är mycket kompetent både inom träning och kost och brinner för sitt jobb. Hans engagemang smittar av sig och varje pass är laddat med positiv energi. Tack vare Fredriks enorma kreativitet blir träningen mycket varierad, vilket är bra både för min utveckling och för motivation. Varje kund är unik och man kan ha både bra och dåliga dagar. Fredriks sociala förmåga och flexibilitet gör att han kan ta fram sina kunders fulla potential, oavsett kön, ålder och dagsform

Omdömen personlig träning med företagskunder

UFS AB

USF AB

“Vi på UFS AB erbjöd de mest otränade och överviktiga på företaget gruppträning för att nå en bättre hälsa och viktnedgång.

Mycket uppskattat med styrd anpassad träning med PT.
Alla i gruppen har gått ner i vikt samt fått minskat midjemått och har hittat en träningsform de kan ta med sig hem.

Kostnaden återbetalades i form av bättre hälsa & piggare personal.

Värt varenda krona!
Dick på UFS AB”

Gibon

Gibon Uppsala

“Träningen med Fredrik på Well365 har givit värkande muskler, men ack vad vi har mått bra i både kropp och själv både som individ och vår grupp! Träningen är helt toppen!

//Fredrik Nilsson
VD Gibon Uppsala.”

Galore Electro Uppsala

“Vi har kört PT Small Group med Fredrik i ungefär ett år, och kan verkligen rekommendera detta till andra företag.

Fredrik är otroligt flexibel när det gäller att hitta övningar som passar alla, oavsett eventuella skador och tidigare träningsvana.
Han är också duktig på att peppa oss att göra ”det lilla extra” varje träningspass.

Träningen har gett oss ny kunskap om styrketräning, kroppskontroll och kostens inverkan på kroppen.
Men framför allt har den gett oss nya muskler, massor av energi och mer glädje och gemenskap i teamet!Vi har kört PT Small Group med Fredrik i ungefär ett år, och kan verkligen rekommendera detta till andra företag.

Fredrik är otroligt flexibel när det gäller att hitta övningar som passar alla, oavsett eventuella skador och tidigare träningsvana.
Han är också duktig på att peppa oss att göra ”det lilla extra” varje träningspass.

Träningen har gett oss ny kunskap om styrketräning, kroppskontroll och kostens inverkan på kroppen.
Men framför allt har den gett oss nya muskler, massor av energi och mer glädje och gemenskap i teamet!”

Omdömen träningsgrupper:

Träningsgrupp för ungdomar med intresse för e-sport

ungdomsgrupp-esport

Max söderberg

Hej jag heter Max Söderberg och jag har tränat med Fredriks träningsgrupp för barn. Jag tycker att träningen varit bra både för barn som inte aktivt tränar och för mig som är en aktiv idrottsutövare. Träningen har hjälpt mig att få bättre koncentration i mitt gameande och underlättar för mig i min sport, BMX. Det är ett väldigt bra sätt att börja gyma då man får lära sig olika träningsövningar. Jag tycker att det har varit jätteroligt. Jag rekommenderar Fredriks träningsgrupp!

Omdömen personlig träning Google Reviews

Well365 IconWell365

Kungsängsvägen 27a, Uppsala

5,0 131 reviews

 • Avatar Viktor Frank ★★★★★ för en månad sedan
  Jag hade fem sessioner med Thomas Jansson under hösten 2023. Vi gjorde ett tappert försök att bota min spänningshuvudvärk genom att grundligt gå igenom min kropp och hållning och därefter genomföra anpassade övningar.Thomas är mycket proffsig … More med många års erfarenhet och välutbildad inom flera ämnen som rör musklers funktion. Jag känner ett stort förtroende för honom och kan verkligen rekommendera honom när det kommer till felsökning av din kropp vid smärtor och svagheter. Fem stjärnor!
 • Avatar Simon Rasmussen ★★★★★ 2 weeks ago
  Kört med Thomas som PT i ungefär 1 år och kör ett pass var 3:e vecka för att hjälpa till med kontinuitet och kreativitet. Thomas har hjälpt till och anpassat övningar och gjort ,program så mycket av de ledproblem jag har haft tidigare har … More försvunnit. Kan starkt rekommendera att ta PT pass för att hjälpa till med teknik och hitta övningar som kanske är bättre lämpade.
 • Avatar LarsOlof Thorson ★★★★★ 2 weeks ago
  Tog ett kost och träningsprogram från Fredrik på Well 365,på ca 4 månader sänkte jag min metaboliska ålder med 7 år, ökade i muskelmassa och gick ner 1,5 kg .Kan starkt rekommendera att ta ett program om man kört fast i träningen, och kan … More starkt rekommendera Fredrik.Ny vägning om 2 månader
 • Avatar Monica Andersson ★★★★★ för en månad sedan
  Haft Emma som PT under en längre tid och har blivit mycket starkare både fysiskt och mentalt. Hon har en förmåga att hitta lösningar på övningar som varit utmanande för mig att utföra. När jag haft svårt att förstå eller känna rätt muskelgrupp … More har hon pedagogiskt förklarat och visat övningen på ett annat sätt. Hon har peppat och pushat mig och stärkt mig i mitt självförtroende gällande träning med fria vikter, som var något helt nytt för mig. Jag känner mig trygg med Emma och hon är väldigt trevlig och lättsam att ha att göra med. Vi har ett fint samarbete. Känner mig alltid upplyft efter ett PT-pass med Emma.
 • Avatar camilla norén ★★★★★ a week ago
  Jag tränar med Anne-Lie och tycker hon är toppen! Börjar från början och mycket noga med tekniken vilket är viktigt för mig som är 50 + Hon är inlyssnande och ser till att planen ska passa mig. Jag rekommenderar verkligen att boka träning … More med Anne-Lie om du vill utvecklas och nå nya mål.