Karriär

Vill du arbeta hos oss?

Vi letar löpande efter fler peppande och viljestarka tränare som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje i rollen som personlig tränare hos Well365.

Vi ser gärna att du är utbildad personlig tränare och innehar en licens. Är du nyfiken på rollen som PT oavsett kan vi vägleda dig och hjälpa dig rätt.

Om Well365

Well365 har som vision att hjälpa människor uppnå en bättre hälsa året runt med hjälp av olika hälsolösningar.

Vi befinner oss nu i en tillväxtfas där vi har som mål att ändra sättet hur man jobbar med personlig träning på gym. Är du utbildad PT sen tidigare eller vill bli PT kan vi hjälpa dig lyckas i branschen. Vi brinner för att hjälpa andra människor uppnå en bättre livsstil och förstår att du gör det också. Vill du också ha chansen att hjälpa människor till ett sundare liv och en hållbar hälsa?

Utöver personlig träning för privatpersoner har vi ett stort fokus på hjälpa företag med sin friskvård och jobbar idag med ett flertal företag i Uppsala. Vi anser att företag har stor vinning att träna tillsammans i grupp, utöver de fysiska och psykiska effekterna är detta ett perfekt tillfälle för de anställda att ha roligt samtidigt som vi får de hälsoeffekterna på köpet. Som anställd är det viktigt att du vill främja hälsa på ett holistiskt sätt. Där innefattar bland annat att åka ut till företag och hålla i träning på plats, antingen i grupp eller individuellt. På så vis kan vi också jobba med hälsocoachning för enskild individ med lämpliga tester.

Tjänsten hos Well365 innefattar varierade arbetsuppgifter som personlig träning för privatpersoner, företagsträning samt fokus på PT-smallgroups. Unikt hos oss är att du som anställd erbjuds ett mentorskap, vilket innefattar regelbunden coaching för att du ska lyckas i din roll som PT. Du kommer få coaching i hur du får nya kunder, lär dig grunderna inom försäljning och hur en arbetsstruktur bör se ut. Dessutom erbjuds möjlighet till vidareutbildning i din roll som tränare inom ett flertal områden inom träning & coaching.

Skicka in din ansökan eller kontakta oss via formuläret nedan: