Här finner du våra massagetjänster som vi erbjuder privatpersoner eller företag. Vi har möjlighet att utföra massage ute hos företag samt på gymmet i Nordic Wellness studenternas.

Var massör Thomas Jansson har lång erfarenhet av massage och är utbildad enligt nedan:

  • Certifierad av svenska branschrådet Svensk massage
  • Diplomerad massageterapeut inriktning Idrott & friskvård av Medicinskt kursforum

Klassisk svensk massage 50/25 min –  900/450 kr

Genom olika massagetekniker som knådningar, strykningar och skakningar får spända och ömmande muskler avslappning och återhämtning. Behandlingen ökar blodcirkulationen, transporten av lymfa, sänker blodtrycket, ger välbefinnande och smärtlindring upp till 24 h efter behandlingen.

Helkroppsmassage tar 50 min men anpassas efter kundens önskemål, exempelvis mer fokus på nacke, rygg som är vanliga problemområden.

Terapeutisk behandling

akupressur, stretch & release 30 min – 600 kr

En terapeutisk behandling innebär att man jobbar intensivare och mer djupgående med ett problemområde. Aktiva triggerpunkter bearbetas med akupressur, dvs tryck från fingrar eller tumme, armbåge eller triggerboll. I kombination med effektiv terapeutisk stretch och release teknik så kan man komma åt mer långvariga smärttillstånd och hämmad funktion i rörelseapparaten.

Minutmassage (något för företag eller prova på)

En massage på ca 10 min i sittande ställning med fokus på axlar, nacke och huvud samt varierade tekniker som strykningar, knådningar och stretch. Perfekt som paus under arbetsdagen då du inte behöver klä av dig något utan endast sitta på en stol. Effekterna av denna korta behandling sitter i flera timmar efteråt!

Inför massagen:

För att rekommendera passande behandling sker en kort anamnes så inget hälsotillstånd kan förvärras eller utgöra en risk för kunden. (Benskörhet, blodproppar, blödarsjuka, blodförtunnande medicinering)