Boka personlig tränare

Boka personlig träning:

Varmt välkommen att boka in din första träff med personlig tränare – helt kostnadsfritt första gången! Fyll i om du har några särskilda önskemål kring din träning.

  Well365 IconWell365

  Stålgatan 8 Uppsala, Knivsta

  5,0 105 reviews

  • Avatar Klaus Makdesi-Salminen ★★★★★ under den senaste veckan
   Att återupptäcka glädjen i träningen efter 20 års avbräck har varit en otrolig resa för mig, och det är tack vare den fantastiska coachningen från Fredrik som är vår personliga tränare. Som en tidigare elitidrottare som tappade lusten för … More träning för två decennier sedan, var jag skeptisk till att återvända till gymmet. Men med Fredriks engagemang, kunskap och stöd har jag inte bara återfunnit motivationen, utan även börjat älska träningen igen. Genom individuellt anpassade träningsprogram, inspirerande råd och kontinuerlig uppmuntran har Fredrik tagit mig från att känna mig ovillig till att se fram emot varje träningspass. Jag kan inte nog tacka Fredrik för att har gett mig tillbaka en känsla av glädje och välbefinnande genom träningen."
  • Avatar Tim ★★★★★ 3 days ago
   Fredrik har hjälpt mig och min familj styra upp vår kost och träningsschema. Riktigt nöjda!
  • Avatar Lisette Alfthan ★★★★★ under den senaste veckan
   ”Fredrik är bra, han är riktigt najs!” är sonens ord.Det är den enda träningen som sonen lyckas vidhålla, och DET är ett bra betyg eftersom det gäller en person som allmänt flyr all form av ansträngning. Han går därifrån supersvettig men … More ändå tämligen nöjd varje vecka.
  • Avatar Daniella Nassimian ★★★★★ under den senaste veckan
   För er som tränar ofta och som kan träning; ibland är det värt att köra en PT timme med någon som Fredrik. Man tror att man kan allt men en duktig PT kan komma med mycket feedback som du i efterhand kan jobba vidare på. Jag var skeptisk … More till att ha en PT för jag tänkte att jag redan kunde min grej och vad skulle en PT kunna lära mig som jag inte redan kan?Fredrik observerade att mitt högra ben viker sig inåt när jag lyfter (främst vid knäböjen) och att mina fötter tappar stabilitet. Dessa två faktorer är viktiga för att få till tekniken och i sin tur kunna lyfta tyngre. Jag hade aldrig någonsin kommit till insikt om detta om inte Fredrik var duktig på det han gör.Fredrik styrde om mitt träningsschema och anpassade den så att jag kunde öva upp de muskler som behöver stärkas. Jag har fokuserat på att bygga upp min styrka på ett helt annat sätt för att kunna uppnå mitt mål och det hade jag aldrig kunnat göra om inte Fredrik kunde sin sak.Min resa till att lyfta tyngre än vad jag tidigare gjort, fortsätter fortfarande men jag ser starkare ut när jag tittar mig själv i spegeln och jag ÄR starkare på gymmet. Jag hade tur som fick möjligheten att träna med en sån fantastisk PT som dessutom är ödmjuk och snäll ända in i ryggmärgen.Jag rekommenderar starkt att träna med gänget på Well365 om man vill ha valuta för sin peng men också för sin tid. Deras kunskap är kvalitet!
  • Avatar Rakel Eklund ★★★★★ in the last week
   Annelie som Pt, hur bra som helst, lyssnar och är förstående. Sabina som tränare för oss 65+, toppen.!!!