Boka personlig tränare

Boka personlig träning:

Vill du boka personlig tränare fyller du i formuläret nedan och skriver ”boka PT” – helt kostnadsfritt första gången! Fyll i om du har några särskilda önskemål kring din träning. Efter att du fyllt i formuläret hör vi av oss inom 48 timmar med en ledig tid för dig.

Boka gruppträning:

Vill du boka in dig på någon av våra gruppträningar? Fyll i formulären nedan och skriv ”Boka Gruppträning”. Fyll i vilken gruppträning du önskar anmäla dig till, kom ihåg att anmälan är bindande och faktura skickas ut i samband med anmälan. Villkor bifogas i bekräftelse mejlet du får från oss.

Well365 IconWell365

Stålgatan 8 Uppsala, Knivsta

5,0 62 reviews

 • Avatar Annelie Struva ★★★★★ under den senaste veckan
  Kristen är så otroligt proffsig och kunnig! PT träningarna med henne är verkligen guld värda, på bara några veckor märker jag väldigt stor skillnad. Kristens lugna och uppmuntrande sätt skapar förtroende och jag känner mig så trygg med … More henne. Hennes yogaklasser är också fantastiska, jag gillar att Kirsten är så tydlig och noga med grunderna. Framförallt är Kirsten så rolig och vi skrattar så mycket, jag är så otrolig glad att hon hjälper mig och min kropp. Rekommenderar henne till alla!
 • Avatar Christer Sundh ★★★★★ 4 weeks ago
  Jag hade Kirsten som tränare 3ggr (plus en intro) under semestern och det var helt klart en ögonöppnare jämfört med att träna själv.Fantastiskt trevlig, glad, positiv och kunnig. Ett pass med Kirsten var som att träna själv 1-2 veckor. … More :)Hon förklarade och visade mig precis vad jag behövde i form av styrka/stabilitet. Kan varmt rekommendera henne! Tack så mycket, Kirsten!
 • Avatar karin Hansson ★★★★★ a month ago
  Kirsten har hjälpt mig mycket. Med flera nya träningsövningar och med massage och rörlighetsträning och även det mentala tänkandet och hitta ro och andning i min träning. Hon har verkligen ett helhetstänk. Hon är duktigt ,trevlig och supergullig. … More Kan verkligen rekommendera henne.
 • Avatar anna nyqvist ★★★★★ 4 months ago
  Har tränat med Kirsten, helt fantastisk PT! En riktig stjärna som är påläst på kroppen och det märks verkligen att hon brinner för sitt yrke och att arbeta med människor. Hon har ett lugn som smittar av sig samtidigt som hon är fylld av … More energi och jätte duktig på att coacha och få en att orka det lilla extra. Jag kan varmt rekommendera henne!
 • Avatar Markus Gustafsson ★★★★★ a month ago
  Otroligt proffsiga och trevliga! Får en riktig energikick varje gång. Rekommenderar starkt att träna med Well365!!