Boka personlig tränare

Boka personlig träning:

Vill du boka personlig tränare fyller du i formuläret nedan och skriver “boka PT” – helt kostnadsfritt första gången! Fyll i om du har några särskilda önskemål kring din träning. Efter att du fyllt i formuläret hör vi av oss inom 48 timmar med en ledig tid för dig.

Boka gruppträning:

Vill du boka in dig på någon av våra gruppträningar? Fyll i formulären nedan och skriv “Boka Gruppträning”. Fyll i vilken gruppträning du önskar anmäla dig till, kom ihåg att anmälan är bindande och faktura skickas ut i samband med anmälan. Villkor bifogas i bekräftelse mejlet du får från oss.

Well365 IconWell365

Stålgatan 8 Uppsala, Knivsta

5,0 68 reviews

 • Avatar Erik ★★★★★ för 4 månader sedan
  Efter många års tränande började jag känna att jag behövde förbättra min rörlighet och balans. Jag kom i kontakt med Kirsten Lavery som är utbildad PT och specialiserad på bl.a. stabilitet och rörlighet.Efter samtal med henne och en grundlig … More genomgång av mina tränings vanor, kost och hälsa så satte hon samman ett personligt träningsprogram som är helt anpassat för mig.Jag har nu haft Kirsten som PT under några månader och kan bara konstatera att hennes tränings upplägg fungerar helt perfekt för mig.Min ömmande axel som gjort att jag tidigare inte kunnat utföra vissa övningar är nu helt återställd, så det känns väldigt bra!Kirsten går alltid igenom alla övningar på ett lugnt och pedagogiskt vis, hon är engagerad i det hon gör och mycket trevlig och positiv som person.Så jag kan verkligen varmt rekommendera Kirsten!
 • Avatar Andreas T ★★★★★ för 5 månader sedan
  Kan varmt rekommendera Well365 till alla som vill ha stöttning i att ta sin träning till nästa nivå, oavsett bakgrund. Efter att ha tränat styrka med PT Fredrik i tre år har jag kunnat bygga upp styrka och uthållighet på ett sätt jag aldrig … More hade kunnat ensam. Fredrik är noga med tekniken, kommer med pedagogiska och välgrundade råd, och ger ständigt återkoppling på högsta nivå - alltid med gott humör!
 • Avatar Annelie Struva ★★★★★ för 6 månader sedan
  Kristen är så otroligt proffsig och kunnig! PT träningarna med henne är verkligen guld värda, på bara några veckor märker jag väldigt stor skillnad. Kristens lugna och uppmuntrande sätt skapar förtroende och jag känner mig så trygg med … More henne. Hennes yogaklasser är också fantastiska, jag gillar att Kirsten är så tydlig och noga med grunderna. Framförallt är Kirsten så rolig och vi skrattar så mycket, jag är så otrolig glad att hon hjälper mig och min kropp. Rekommenderar henne till alla!
 • Avatar Christer Sundh ★★★★★ 4 weeks ago
  Jag hade Kirsten som tränare 3ggr (plus en intro) under semestern och det var helt klart en ögonöppnare jämfört med att träna själv.Fantastiskt trevlig, glad, positiv och kunnig. Ett pass med Kirsten var som att träna själv 1-2 veckor. … More :)Hon förklarade och visade mig precis vad jag behövde i form av styrka/stabilitet. Kan varmt rekommendera henne! Tack så mycket, Kirsten!
 • Avatar karin Hansson ★★★★★ a month ago
  Kirsten har hjälpt mig mycket. Med flera nya träningsövningar och med massage och rörlighetsträning och även det mentala tänkandet och hitta ro och andning i min träning. Hon har verkligen ett helhetstänk. Hon är duktigt ,trevlig och supergullig. … More Kan verkligen rekommendera henne.