Boka personlig tränare

Boka personlig träning:

Varmt välkommen att boka in din första träff med personlig tränare – helt kostnadsfritt första gången! Fyll i om du har några särskilda önskemål kring din träning.

  Well365 IconWell365

  Stålgatan 8 Uppsala, Knivsta

  5,0 71 reviews

  • Avatar Laila Fredriksson ★★★★★ för 2 månader sedan
   Har Fredrik knopf som ptGrymt kunnig väldigt trevlig och uppmärksam ser det där som många andra missar i teknik lyften.//Anders (lånat konto)
  • Avatar Vita Garte ★★★★★ för 4 månader sedan
   Jag har nu haft Emma Johansson som min PT ett tag och är väldigt glad och tacksam för det! Hon är lyhörd, kunnig och flexibel, har utgått ifrån mina förutsättningar och anpassat träningen så den funkar för mig dagligen och långsiktigt. … More Nu har jag bra rutiner och är taggad att fortsätta utvecklas med Emmas hjälp!Hon är grym, rekommenderar varmt!
  • Avatar Erik ★★★★★ 9 months ago
   Efter många års tränande började jag känna att jag behövde förbättra min rörlighet och balans. Jag kom i kontakt med Kirsten Lavery som är utbildad PT och specialiserad på bl.a. stabilitet och rörlighet.Efter samtal med henne och en grundlig … More genomgång av mina tränings vanor, kost och hälsa så satte hon samman ett personligt träningsprogram som är helt anpassat för mig.Jag har nu haft Kirsten som PT under några månader och kan bara konstatera att hennes tränings upplägg fungerar helt perfekt för mig.Min ömmande axel som gjort att jag tidigare inte kunnat utföra vissa övningar är nu helt återställd, så det känns väldigt bra!Kirsten går alltid igenom alla övningar på ett lugnt och pedagogiskt vis, hon är engagerad i det hon gör och mycket trevlig och positiv som person.Så jag kan verkligen varmt rekommendera Kirsten!
  • Avatar Jeremiah Eklund ★★★★★ 8 months ago
   Jag kan varmt rekommendera Well365. Jag har tränat med Kirsten de senaste fyra månaderna och hon har en naturlig talang för att inte bara upptäcka fysiska svagheter och se dina behov utan också hjälpa en själv att omvandla dem till styrkor … More så att du uppnår dina mål. Uppmärksamhet på din mentala hälsa såväl som din fysiska hälsa tillsammans med en massa skratt är något som lätt garanteras! Bästa PT jag har haft!
  • Avatar Andreas T ★★★★★ för 11 månader sedan
   Kan varmt rekommendera Well365 till alla som vill ha stöttning i att ta sin träning till nästa nivå, oavsett bakgrund. Efter att ha tränat styrka med PT Fredrik i tre år har jag kunnat bygga upp styrka och uthållighet på ett sätt jag aldrig … More hade kunnat ensam. Fredrik är noga med tekniken, kommer med pedagogiska och välgrundade råd, och ger ständigt återkoppling på högsta nivå - alltid med gott humör!