oktober 3, 2019

MyTraining och Well365 ingår samarbete

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Liten-logga-svart.png

Vi är stolta att presentera MyTraining i Fyrislund som vår samarbetspartner och den lokal där vi utför personlig träning, gruppträning och föreläsningar.
MyTraining skiljer sig från andra större gymkedjor då de satsar mycket på kvalité istället för kvantitet vilket märks tydligt från när du går in på deras gym. På morgonen erbjuds en enklare frukost bestående av gröt, sylt, ägg och mjölk samt frukt vilket gör det lite extra roligt att ta sig dit på morgonen innan jobbet. I övrigt finns alltid fräscha handdukar tillgängliga för både gym och dusch.

Gymdelen består av en större del fria vikter, crosscage och även en hel del maskiner för hela kroppen, detta gör att det alltid finns en maskin ledig och du blir inte väntade på någon maskin.

Värt att lyfta är också MILON, vilket är en form av cirkelträning utifrån maskiner för att träna igenom hela kroppen. Unikt med detta träningskoncept är att maskinerna ställs in manuellt första gången, därefter sätter du i ditt träningskort och maskinerna kommer då att komma ihåg dina inställningar till nästa gång, även den vikten du tränade med och på så sätt får du alltid en progression i din träning.

Vi på Well365 är stolta samarbetspartners med MyTraining och ser fram emot att lansera olika projekt inom snar framtid där du som privatperson men även företag får chans att testa på lokalerna och hitta din träningsform som passar bäst.

Tack så länge!

Fredrik Knopf, VD – PT, gruppinstruktör samt föreläsare