Gruppträning i Knivsta på Raw Motion

Nu startar vi en ny gruppträning i Knivsta onsdag den 11/5 17:00-17:55 med vår personliga tränare Kirsten. Gruppen pågår i 8 veckor för att öka dina rörlighet, styrka och balans.

Är du redo att förbättra formen och ta din träning till nästa nivå?

Nu startar vår tränare Kirsty Lavery en ny gruppträning på Raw Motion en gång i veckan i 8 veckor. I klassen kommer vi att fokusera på rörlighet styrka och balans. Att ha en balanserad kropp gör en enorm skillnad i livslängden och på dina träningsresultat. Häng med för att se hur du kan utvecklas till nästa nivå.

För vem? Passen är anpassade för att alla oavsett tränings bakgrund ska ha möjlighet att delta. Du kommer få guidning genom rörelserna och övningarna!

Hur? Du använder din kroppsvikt som ditt naturliga träningsredskap samt gummiband och några fria vikt samt enorm passion och kärlek mot dina kropp!

Kostnad? 1200:- för 8 veckor ink moms (träning 1 gång vecka). Mycket feedback, roliga och spännande träningstekniker utlovas!

Anmälan kan ske genom att skicka mejl via kirsten@well365.se eller kommentera direkt under inlägg! Begränsat antal platser