Ny tränare på Well365 som utgår från MyTraining

Vi vill välkomna vår nya tränare till Well365 familjen. Emma kommer att utgå från MyTraining i Uppsala och finns tillgänglig för bokning från och med idag. Vill du testa ett kostnadsfritt PT chans så har du möjlighet under mars månad.

Vem är Emma som person?

– En glad, social och driven tjej med mycket bollar i luften. Jag är kreativ och lösningorienterad och ständigt nyfiken på nya utmaningar. Välmående från insidan har blivit viktig för mig och jobbar mycket med sunda rutiner, mycket återhämtning och prioriteringar som gynnar mig bäst.

Vad gillar du att göra på din fritid?

– Utöver träning gillar jag sport och tävling, antingen kollar jag på det eller utövar det. Annars umgås jag mycket med familj och vänner och reser runt. Jag tycker även det kreativa skapandet är roligt med foto och film.

Varför sökte du dig till Well365?

– Jag vill jobba med träning och hälsa utan begränsningar. Well365 ser möjligheter och syfte med all form av träning vilket öppnar vägar till många målgrupper.

Hur ser din träningsfilosofi ut?

– Alla mår bra av att röra på sig. För mig är träningen så mycket mer än utseendet. Att vara stark handlar inte bara om vikterna på skivstången utan även hur starkt psyket blir av sina framsteg och resultat. I samband med välmåendet kommer de kroppsliga målen lättare.

Vad innebär det att träna med dig som PT?

– Dina mål kommer vara min drivkraft och jag vill att vi ska se resultat både psykiskt och fysiskt. Jag vill att du ska se träningen som något roligt och långsiktigt och jag tar dig mer än gärna utanför din comfort zone för att du ska våga utvecklas!

#well365 #team #pt #friskvård #hälsa #företagsträning