Träning för tonårstjejer

Den 20/3 17:00 startar nästa tjejgrupp på @Raw Motion i Knivsta.

  • Period: 10 veckor
  • Kostnad: 3000:-
  • Plats: Raw Motion i Knivsta

Nedan kan du läsa mer om varför vi startade gruppen och vad det innebär att delta

Kirsten här från Well365, jag vill dela med mig av några reflektioner från vår träningsgrupp för tonårstjejer. Vi startade gruppträningen med tjejer eftersom jag ville lära ungdomar vikten av att ta hand om sin hälsa genom kost & träning samt stärka sin egen självbild. Jag erfar att det kan vara ganska svårt att hitta den mest lämpliga träningsformen för ungdomar & barn. Men vi vet idag det att det viktigaste inte är vilken typ av idrott eller sport de väljer, utan att de faktiskt gör något. Vi vill med denna träning lära tjejerna hur man kan träna på gym och även se på kost och träning med ett hälsosamt perspektiv.

Målet är att lära tjejerna finna glädjen i träningen och hur det påverkar andra delar av deras liv. Rörelse och träning behöver enligt mig inte vara en besatthet eller något vi känner oss pressade att göra, det ska vara en givande, trygg, energigivande aktivitet som varar över tid.

Studier visar hur fysisk aktivitet minskar depression, ångest och låg självkänsla. Vi vet att en bättre självkänsla underlättar att göra bättre val i livet. Så att bygga en stark grund genom goda vanor och en hälsosam relation med mat och träning är inte bara värt det kortsiktigt utan även framtiden. Jag har tränat min tjejgrupp i 4 veckor nu och jag är oerhört glad över att se deras självförtroende och styrka utvecklas 😊 Här är en selfie på mig och några av deltagarna som jag får chansen att påverka till bättre hälsovanor!

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig eller din dotter: