Vi välkomnar vår nya PT Oskar Persson

Vem är Oskar som person?

Jag är en glad och energisk värmlänning! Jag har ofta många bollar i luften då jag tar mig an olika utmaningar i min vardag. Jag är nyfiken på min omgivning vilket gör mig social och frammåt som person! 


Vad gillar du att göra på din fritid?

Förutom träningen på gymmet så utövar jag aktiviteter som cykling, beachvolleyboll, golf, innebandy, racketsport m.m. Utöver detta Trivs jag bra ute i naturen, att gå en dagsvandring och laga mat över öppen eld är något jag uppskattar! Då jag jobbat som snickare tidigare är hantverk ett område som nu går från arbete till hobby. Något annat som präglar mitt liv är min tro på Gud, som innebär endel ideellt arbete i kyrkan. Annars njuter jag av en vardag med min fru Malin och hänga med vänner! 


Varför sökte du dig till Well365?

Coachning har för mig tidigare varit en hobby och jag har aldrig vågat ta klivet till att göra det på heltid. Men när jag kom i kontakt med Well 365 och dom fick dela sin vision och arbetssätt blev det solklart för min del att personlig träning är något jag vill satsa på! 


Hur ser din träningsfilosofi ut?

Personligen gillar jag tanken av att vara så allsidigt tränad som möjligt! Att vara smidig på en innebandy plan och samtidigt känna sig grymt stark med skivstången är något jag strävar efter. Jag tror att all rörelse är bra rörelse och det finns någon träningsform för alla! Antingen vill du ta pb i bänkpress eller kunna lyfta ditt barnbarn, i min värld är båda dessa mål lika viktiga. 


Vad innebär det att träna med dig som PT?

För mig är det viktig att lära känna dig som kund för att kunna skräddarsy passen efter dina personliga mål. Varje pass jag coachar dig strävar jag efter att du ska ha roligt, att du ska ha känt dig utmanad och att du ska ha lärt dig något nytt. Min förhoppning är den tiden vi spenderar kommer förändra din fysiska hälsa men även din mentala genom att ge dig nycklar för att öka ditt självförtroende och din motivation till träning.