Personlig träning i Märsta på TränaMer

Vi vill välkomna våra nya tränare Thomas som kommer utgå från TränaMer i Märsta! Under september månad kommer han även erbjuda en kostnadsfri konsultation. Mejla Thomas.Nordlund@well365.se för att boka upp din tid.

🔸Vem är Thomas Nordlund?

Mitt namn är Thomas Nordlund, jag är född och uppvuxen i Knivsta.
Jag har länge varit intresserad av träning och den positiva effekten den har både fysiskt och psykiskt. Det var just därför jag valde att utbilda mig till personlig tränare. För att hjälpa andra människor att förstå värdet av träning och hälsa och vilka förändringar det kan leda till i ens liv och personliga utveckling.

🔸Varför sökte du dig till Well365?

Jag fick min vetskap om Well365 under min utbildning på Axelsons PT education av min lärare, Drew Stevens. Jag märkte direkt när jag började läsa om dom på deras hemsida att det verkade vara en fantastisk samt otroligt positiv grupp av personer som jobbade här och jag såg verkligen möjligheten att utvecklas som PT. Flera av tränarna har även sådan gedigen erfarenhet av pt yrket. Jag blev otroligt glad när dom valde att ge mig chansen samt att dom har ett sådant stort förtroende för mig redan från första dagen.

🔸Hur ser din träningsfilosofi ut?

Jag ser på träning på det sett att jag har alltid strävat att hitta en stabilitet mellan min fysiska och psykiska hälsa, och det vill jag dela med mig av till andra att man ska träna för att delvis hitta denna balansen och sträva efter att hitta en träningsmetod som är rolig och som passar för individen.

🔸Hobbys/Intressen

Förutom träning är jag en person som mår som bäst när jag umgås med vänner och familj. Jag tycker samt om att ta promenader i naturen, det ger mig ny kraft och nya idéer.

Fotboll har alltid varit ett stort intresse för mig, som för väldigt många andra.
Jag har dessutom alltid funnit resande som något intressant, jag tycker verkligen om att upptäcka och se nya platser.