Well365 ingår samarbete med Active form i Gävle

Från och med 1:a september ingår Well365 samarbete med Active Form i Gävle. Detta betyder att vi nu har möjlighet att erbjuda personlig träning på ett av Gävles finaste premiumgym i ett lugnt och välutrustat gym. Gymmet är dessutom belagt på Norra Kopparslagargatan, ett stenkast från centrum med goda parkeringsmöjligheter längs vägen och parkeringshus precis bredvid.

Personlig träning i Gävle

Vår tränare Emilia Holkedahl kommer finnas på plats för att erbjuda personlig träning anpassad för dig som privatperson. Vi på Well365 startar alltid med en kostnadsfri konsultation på 55 minuter för att gå igenom mål, eventuella hinder, skador samt en rörlighets analys. Därefter ser vi över en plan på hur träningen ska läggas upp och vilka utvärderingsmetoder som kommer vara lämpliga för att följa upp planen.

För att veta mer om vår tränare Emilia kommer en presentation nedan:

Vem är Emilia?

Jag heter Emilia Holkedahl, ursprungligen kommer jag från Uppsala men flyttade till Gävle för att fullfölja mina studier. Jag tog i somras min kandidatexamen i idrottsvetenskap och läser nu även en magister i arbetshälsa på högskolan här i Gävle. Jag har alltid idrottat, men under de senaste åren har styrkelyft varit mitt primära träningsområde, även om en del crossfit smugit sig in i träningen också.

Vad gillar du att göra på din fritid?

På fritiden så går mycket tid åt att umgås med vänner och familj. Att ses över en god bit mat med bra sällskap är något jag värdesätter högt.

Annars är resa ett intresse, det har blivit en del resor genom åren och jag hoppas på flera spännande resor framöver.

Varför sökte du dig till Well365?

Jag har följt Well365 länge, jag uppskattar deras syn på PT-yrket och deras holistiska syn på träning och hälsa. Jag märkte väldigt tidigt vilken fantastisk sammanhållning alla tränare på Well365 har och hur alla tränare besitter enorm kompetens. Hur vi som tränare uppmuntras att ta hjälp av varandra, lära oss av varandra och tillsammans bli bättre.

Det är det som gjorde valet så enkelt för mig att välja Well365.

Hur ser din träningsfilosofi ut?

Träning påverkar mycket hur vi mår, både fysisk och psykiskt, och därför tycker jag träning är något som är viktigt att prioritera när man vill förbättra sin hälsa. Dessutom är träning kul, att få bli starkare och slå sina egna rekord är väldigt roligt. Att nå mål och vikter man först inte trodde man skulle klara av är en egoboost utan dess like. Och lyckas man hitta sin inre motivation och glädje i träningen så har man mycket att vinna på det. Och träning behöver inte vara så fyrkantigt, det går att anpassa så att det passar alla, bara fantasin sätter gränser.

För att boka upp en kostnadsfri konsultation med Emilia fyll i formuläret nedan: